Loading...

Web DESIGN

Adaptam serviciile in functie de cerintele clientului.

Servicii Web Design

Gazduire

Folosim cel mai performant sistem de operare, toate pachetele de gazduire includ server sql MariaDB + cPanel si backup software.

Web Design

We provide custom PHP development services for websites, content management solutions, industry specific applications.

Optimizat pentru viteza

Atenti la cele mai mici detalii fara sa afectam viteza serverelor, retelelor, aplicatiilor si a website-urilor.

Suport dedicat

Suport tehnic pentru problemelor aparute la unul dintre serviciile cumparate.

Idei si concepte

Creem concepte grafice unice adaptate proiectului dumneavoastra. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul web.

Grafica si interfete

Operarea simplă şi intuitivă a programelor si website-urilor.

Personalizabil

Aplicatiile si website-urilor sunt adaptate pentru nevoile utilizatorilor.

Caracteristici & plugin-uri

Plugin-urile extind functionalitatea website-ului si permit utilizatorului sa il personalizeze dupa cum doreste.


Procesul nostru

Luăm în serios designul site-ului și ne îmbunătățim în mod constant procesele, astfel încât să putem tine pasul cu tendintele actuale când vine vorba de tehnologia pe care o folosim pe site-ul dumneavoastra web.

Title of Image
Consultare

Serviciile noastre de web design încep cu o consultare gratuită.
Vă vom vizita pentru a afla informații despre afacerea dvs. și pentru a afla ce doriți de la noul dvs. site web.
De asemenea, vă vom pune câteva întrebări despre modul în care clienții dvs. găsesc și achiziționează în prezent de la dvs. Acest lucru ne permite să dezvoltăm o strategie care să vă imite succesul online.
Vom spune exact cum vom proiecta site-ul dvs. și vom veni cu câteva idei despre modul în care vom obține vizitatorii site-ului să se transforme în întrebări pentru afacerea dvs.
Vă vom oferi și preț fix în această consultare. Structura noastră de prețuri este simplă și nu este bazată pe timp - ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la depășirea perioadei de executie a unui proiect și să vă coste mai mulți bani.

Concept

Odată ce am convenit asupra unei strategii cu dvs., vom lăsa echipa noastră de reclame să se desprindă de proiectarea unei versiuni conceptuale (sau a "machetei") a site-ului dvs. Web. Ei vor lua în considerare ceea ce sa spus în consultarea inițială și vă gândiți la modul în care putem da cu adevărat site-ului dvs. factorul wow.
Când este terminat, vă vom arăta și puteți avea o contribuție cu privire la orice pe care doriți să îl modificați sau să îl adăugați. Această etapă a procesului vă ajută într-adevăr să obțineți o idee despre viziunea noastră pentru site-ul dvs. și vă asigură că suntem pe drumul cel bun de la început.

Title of Image
Title of Image
Construcția

Imediat ce conceptul este locul în care vrem să fie, dezvoltatorii vor începe să lucreze la aducerea acestui concept la viață. Dezvoltatorii noștri vor acorda atenție faptului că vă puteți actualiza singur site-ul, dacă este necesar în viitor, că site-ul este structurat corect pentru motoarele de căutare și că acesta se încarcă rapid pentru potențialii clienți.
Toate aceste ingrediente sunt motivele pentru care site-urile noastre funcționează atât de bine în căutări. Noi credem în scalabilitate și doriți să furnizați un site web care să vă servească compania în timp ce aceasta crește.

Aprobare

Vă vom arăta site-ul dvs. pe serverul nostru demo înainte de a intra în viață, acest lucru vă oferă șansa de a solicita modificări dacă este necesar. De asemenea, ne oferă o șansă să vă arătăm puțin și să vă arătăm câteva dintre caracteristicile minunate pe care le-am copt în site-ul dvs. pentru dvs. Odată ce sunteți 100% fericit, vom pune site-ul în direct și vom urmări progresul acestuia - de obicei, vom continua să efectuăm modificări după finalizarea unui proiect pe baza modului în care clienții dvs. interacționează cu site-ul web.

Title of Image
Title of Image
Promovare

După cum am spus deja, majoritatea clienților noștri nu doresc doar un site web. Vor să aibă un site web care să producă rezultate. Aici intră echipa noastră de marketing digital.
Vom avea deja o idee despre ceea ce doriți să realizați și vom afla ce fel de buget lunar de marketing cu care vom lucra probabil. De aici putem implementa o strategie digitală care utilizează o combinație de optimizare a motoarelor de căutare și publicitate plătită în canalele de căutare și sociale.


Hai să vorbim despre propriul dumneavoastra site web

Contact Us

Our clients


About Proeuroweb

Suntem o agentie cu sedii in Romania si Marea Britanie, ne implicam in ceea ce facem pentru un maxim de impact.

Phone: +44 746 478 38 94

Email:office@proeuroweb.ro

Parteneri noi
Post Thumbnail